PLN

Niestandardowe kurtki szefa kuchni

Filtr  
Kategoria  
Płeć  
Kolor  
Marca  
  1. ROLY 1
  2. Velilla 9
  3. WORKTEAM 1
  4. Premier 10
Wysyłka  
Talla  
XS
S
M
L
XL
2XL
3XL
4XL
0
Ustaw kierunek malejący

Produkty 21

  1. Damskie bawełniane kurtki kucharskie kuchnia velilla widok 1
    KURTKA KUCHENNA KOBIETA
    Od 82,08 zł /szt.
  2. Kurtki szefa kuchni workteam b9206 zobacz 1
    CASACA SERVICIOS
    Od 51,14 zł /szt.
  3. KURTKA DABIZ
    Od 103,19 zł /szt.
  4. Kurtka szefa kuchni «Denim»
    Kurtka szefa kuchni «Denim»
    Od 16,42 zł /szt.
Ustaw kierunek malejący

Produkty 21

Kurtki kucharskie z haftem, który chcesz, aby umundurować kucharzy z branży hotelarskiej i gastronomicznej.

Haftowane kurtki kuchenne dla branży hotelarskiej


Kurtki szefa kuchni są doskonałym uzupełnieniem codziennej pracy kucharzy. Dzięki tym profesjonalnym kurtkom będziesz mógł mieć mundury dla całego personelu w Twoim hotelu i przestrzeni gastronomicznej, w tym dla kucharzy. Ten typ kurtki jest bardzo pożądany przez zwykłą praktykę posiadania kuchni, przestrzeni hotelowej i gastronomicznej, z możliwością bycia widocznym dla klientów. Są to techniczne kurtki robocze, które można w dowolny sposób dostosować do własnych potrzeb.

Oryginalne kurtki szefa kuchni


Oferujemy szereg modeli pozwalających na dostosowanie wzorów mundurów dla szefów kuchni i kucharzy w sektorze hostelowym do wymagań każdej przestrzeni, z obszernym katalogiem marynarek, w różnych kolorach, rozmiarach i kształtach, które można dostosować do dowolnego haftu.

Najczęściej zadawane pytania dotyczące Kurtka kucharska

W co powinienem się ubrać do pracy w restauracji?

Wybierz ładną koszulę z rękawami (bez tank topów). Unikaj koszulek z wzorami i logotypami. Praca w restauracji może prowadzić do rozlania i poplamienia. Jeśli koszula jest brudna, poplamiona lub śmierdząca, upewnij się, że nosisz inną koszulę, dopóki nie będziesz mógł wyprać tej brudnej.

Jak wybrać uniform dla swojej restauracji?

Stworzenie właściwego pierwszego wrażenia za pomocą uniformów personelu jest często pomijanym sposobem na przekształcenie zaintrygowanych gości w lojalną klientelę. Możesz mieć największe szyldy, najjaśniejsze światła, najlepsze meble i porcelanę, najbardziej wystawne i pyszne dania, ale nadanie personelowi odpowiedniego wyglądu może przyciągnąć klientów i stworzyć to wszystko, co najważniejsze doskonałe pierwsze wrażenie. Restauracje tematyczne mają łatwe zadanie, jeśli chodzi o tworzenie uniformów dla pracowników recepcji, które mówią językiem biznesu; na myśl przychodzą jadłodajnie z lat 50-tych z kelnerkami na wrotkach.

Czy w restauracji może obowiązywać dress code?

Dzwonisz do restauracji i pytasz o sugerowany strój, ale standardowy dress code nie wyjaśnia, czego się oczekuje: pozostawia Cię tylko w jeszcze większym zakłopotaniu. W większości przypadków, oczekiwania dotyczące ubioru w restauracji można podzielić na pięć kategorii: casual, business casual, smart casual, formal lub blezer.